A Katić apartmanokról

Apartmanjaink a strandtól mindössze 70 m-re, Vinjerac zöldövezeti részén helyezkednek el. Minden apartmanhoz saját teraszrész tartozik természetes árnyékkal, az emeletről gyönyörű kilátással a tengerre.

A szórakozni vágyó társaságok és nagyobb családok részére társasági összejövetelekhez lehetőséget nyújt az ingatlanon belül használható grillező helység és külön rendezvény terasz.

A szabadtéri zuhany használata remek felüdülés a strandról hazatérve.

Az apartmanok a bjelovári Katic család tulajdonában vannak, azokat a családfő Nikola, valamint felesége Marina üzemeltetik. Fiaik, Kristijan és Mario támogatják őket, így igazi családi vállalkozással, odaadó figyelmességgel és kedvességgel találkozhatnak a vendégek.

Célunk, hogy vendégeinknek saját otthonuk kényelmét és biztonságát tudjuk nyújtani.

Az apartman közel 30 éves fennállása alatt Horvátország minden tájáról, valamint Európából fogadtunk vendégeket. Visszatérő vendégeink leggyakrabban Magyarországról, Csehországból, Szlovákiából, Lengyelországból, Németországból és Ausztriából érkeznek. Az angol mellett a vendégekkel több nyelven is kommunikálunk, így biztos, hogy mindenkivel megtaláljuk a megfelelő hangot.