Apartmanjaink

Vendégeinknek az alábbi öt kényelmes apartman közül választhatnak.

A vendégek bejelentkezése a foglalás napján 14:00 órakor kezdődik, a kijelentkezést pedig az indulás napján 10:00 óráig kell megtenni. 6 éjszakánál rövidebb foglalás esetén felárat számolunk fel.

1-es apartman

2 szobában 3 különálló ágy található az alábbi elrendezés szerint: Az egyik szobában 1 kétszemélyes, a másik szobában pedig 1 kétszemélyes és 1 darab egyszemélyes ágy van

Detaljnije

2-es apartman

1 szobában 2 különálló ágy található: 1 kétszemélyes és 1 darab egyszemélyes ágy van.

Detaljnije

3-as apartman

2 szobában 3 különálló ágy található az alábbi elrendezés szerint: Az egyik szobában 1 kétszemélyes, a másik szobában pedig 1 kétszemélyes és 1 darab egyszemélyes ágy van.

Detaljnije

4-es apartman

1 szobában 2 különálló ágy található: 1 kétszemélyes és 1 darab egyszemélyes ágy van.

Detaljnije

Kétcsillagos, teljesen felszerelt, kényelmes apartmanjaink csak Önökre várnak! Az apartmanok klimatizáltak, így biztosítva a nyugodt pihenést a meleg nyári napokon. Minden apartman külön bejárattal és saját teraszrésszel rendelkezik. A hálószobák, a fürdőszoba és a konyha teljesen felszerelt: ágyneműkkel, fagyasztós hűtőszekrénnyel, tűzhellyel, vízforralóval, mikrohullámú sütővel, turmixgéppel, edényekkel és evőeszközökkel rendelkezik. Kikapcsolódási lehetőséget biztosítandó minden apartman modern televízióval és korlátlan internet hozzáféréssel rendelkezik. A parkolás minden vendég számára az udvaron belül biztosított.