Üdvözöljük a Katic családi apartmanok weboldalán

Töltsd úgy a vakációt, mintha a saját otthonodban lennél...

A Katic család egy csodálatos nyári vakációra invitálja Önöket Vinjeracba. Apartmantjainkban mindenki otthonosan és kényelmesen érezheti magát.

A kellemes nyári napokon felhőtlen pihenést kínálnak az egész családnak Vinjerac strandjai, ahol mindenki kedvére élvezheti a kényeztető napsugarakat, és úszhat a kristálytiszta tenger vízében. Aki egy kis frissítő italra vágyik, egy hangulatos kávézó árnyékában ülve elfogyaszthatja azokat, ahonnan páratlan kilátás nyílik a tengerre és a Velebit-hegységre.

Örömünkre szolgálna, ha a mi apartmanjainkat választaná nyári pihenése célpontjául.

Városközpont 400m

Strand 70m

Zadar 30km

Autópálya 10km

NP Paklenica 20km

Nyugodtan engedje el magát nálunk, ahol páratlan Mediterrán hangulat részese lehet

Vinjerac a Velebit-csatorna délkeleti oldalán található festői szépségű hely, mely Zadar megye valódi kis gyöngyszeme.

A hely varázsát nyújtó gyönyörű panorámától mindenkinek eláll a lélegzete: páratlan szépségű a régi városközpont, káprázatosan kék a tenger és a Velebit hegység látványa is lenyűgöző. Vinjerac település története egészen a 14. századig nyúlik vissza, amikor velencei uralom alatt állt. Egykor stratégiai kikötő volt, ma pedig egy csodálatos kis halászfalu. Az óvárosban számos régi pompájában fennmaradt, bámulatos kőházzal találkozunk. A part menti sétányon pedig kávézók és éttermek sorakoznak, melyek mellett elhaladva egészen a híres hullámtörőig jutunk, amelyet a helyiek "Mol"-nak hívnak.