Apartmani Katić
Vinjerac

Vinjerac az egyik legszebb kis dalmát település, néhány perc távolságra a Zágráb-Spliti autóuti csomóponttól, Maslenicától, mindössze 30 km-re Észak-Keletre Zadartól, a Velebit csatorna déli részén, Észak-Dalmáciában, elrejtve az urabanizációtol.

A településen éttermek, kávézók, tavernák, találhatók. A tengeri sétányon van a posta, vegyesbolt, piac és az utazásiroda. Nagyobb bevásárló központok a szomszéd településen Poszedárjeban /7 km távolságra/ találhatók, itt van a sürgősségi betegellátás /napi 24 órában/ és a gyógyszertár is.

A tenger kristálytiszta,gazdag a különböző halfajtákban. Vinjeracon tradíció a halászat és tengerészet.

A tenger és a Velebit hegység közelsége, a levegő áramlása több mint kellemes a légzési problémákkal küzdők számára. A reggeli friss levegő, a tenger illata visszahozza a munkában a zaklatott városi világban elfáradt emberek életkedvét

Ha kirándulni, sétálni szeretne, érdeklik a természeti szépségek, Vinjeracból elérhet Paklenica - 8 km, Kornati - 40 km, Vranszko tó - 45 km, Plitvicei tavak - 80 km, Krka folyó - 80 km.

Nem messze találhatók a Velebit hegység természetvédelmi parkjai és a Telascica - öböl a Hosszú szigeten. Különlegesség még a vendégek számára a Zrmanje folyóvölgy - 15 km és a gyönyörű Maslenicko zdrilo fjord - 9 km. Izgalmas éjszakai programnak ajánljuk a látogatást Zadar, Zaton, Novalj, Pag sziget ismert disco klubjaiban.